Workshops voor kinderen

Workshops voor kinderen

 

De workshops zijn zo vormgegeven dat er spelenderwijs gewerkt wordt aan de vaardigheden die centraal staan die dag. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere; samenwerken, communiceren, grenzen aanvoelen en aangeven, lichaamsbeleving en balans, leiding geven en ontvangen.


De kinderen leren op een praktische manier; ze ervaren wat wel en niet werkt. Pony’s geven een goede basis om op een speelse manier te oefenen met sociale vaardigheden; ze reageren eerlijk en oprecht op wat je wel of niet doet. Ze nodigen uit tot verbinding en interactie. Letterlijk in beweging zijn, zelf ontdekken, zelf samenwerken en zelf leren door voelen en doen.

Op onze site en facebookpagina wordt ruim van tevoren aangegeven wanneer de workshopmiddagen plaatsvinden. Opgeven kan per workshop via Facebook of via info@paardencoachingdrachten.nl

De workshopmiddagen zijn ook een ideale gelegenheid om te kijken of het spelenderwijs met pony’s aan sociale vaardigheden werken misschien zo goed bij uw kind past dat de Pony Power voor Kids cursus een mooie vervolgstap is. Bij de Pony Power voor Kids cursus wordt er een stapsgewijs en goed uitgedacht programma, waarin het gezin ook wordt betrokken, gevolgd; het is een complete methode inclusief werkboek, verslag, diploma en terugkommiddag ter opvolging. Mocht u naar aanleiding van een workshop besluiten uw kind op te geven voor de Pony Power voor Kids cursus ontvangt u een aantrekkelijke korting op de workshop.