Workshops

Workshops

Workshop 1 (praktisch – tijdsduur 4 uur): De Kern van Kwaliteit 

Deze workshop draait om de kwaliteiten van de groepsleden en de kwaliteiten als groep. Deze workshop begint met het spelen van het kwaliteitenspel; een feelgood spel waarbij iedereen elkaar complimenten geeft. Daarna gaan we oefeningen doen bij de paarden; hoe zorg je dat je in jouw kwaliteit komt en blijft? En hoe kun je jouw kwaliteiten optimaal benutten? En hoe kunnen de kwaliteiten in jullie groep elkaar versterken/aanvullen?


Workshop 2 (praktisch – tijdsduur 3 uur): Grondwerk = Teamwerk

In dit programma wordt door middel van verschillende oefeningen met de paarden en met elkaar gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van verschillende kwaliteiten. Door samen te werken als groep ontstaat er een bijzondere en waardevolle leerervaring die veel inzicht kan bieden. Tijdens deze workshop ben je praktisch en concreet bezig; hands-on met duidelijke, gekaderde oefeningen.


Workshop 3 (spiritueel – tijdsduur 3 uur): It’s Written in the Cards

Door het trekken of kiezen van een kaart uit 1 van de dekken (variërend van praktisch tot spiritueel) kunnen verhelderende inzichten ontstaan. Het is mogelijk om een kaart te trekken voor een individu maar ook voor een groep of een situatie. Naar aanleiding van de informatie op de kaart gaan we een sessie met de paarden doen.


Workshop 4 (spiritueel – tijdsduur 2 uur): Beter in Balans

Workshop over in balans zijn; aarden, ervaren, voelen, zijn. Waar ligt jouw kracht en hoe kun je die optimaal benutten, wat brengt jou uit balans en wat helpt jou om weer in balans te komen? Wat is jouw kern, wat doet er voor jou echt toe en wat maakt jou tot jou. Door met de paarden te voelen en te ervaren gaan we deze thema’s verder verkennen.


Workshop 5 (praktisch – tijdsduur 2 uur): Groeien in Grenzen

Waar liggen jouw grenzen en hoe ga je daarmee om; hoe voel je een grens, wat gebeurt er als iemand over jouw grens heen gaat en hoe ga je hiermee om. Door praktische oefeningen met de paarden en met elkaar verkennen we dit thema.