Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Kirsten Hartelo – van Dijk, 39 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 fantastische dochters.
De paarden zijn voor mij altijd een manier geweest om uit mijn hoofd en bij mijn gevoel te komen. Bij de paarden kon ik ontspannen en mezelf zijn. Ik voelde van jong af aan al een bijzondere connectie met paarden, ik wilde ze graag leren kennen, begrijpen en ontdekken waarom ze waren wie ze waren en deden wat ze deden. Ik zocht naar samenwerking en harmonie. Ik verdiepte mij steeds verder in paardengedrag (en mensengedrag) en mijn visie bleef evolueren. Er kwamen verschillende bijzondere paarden op mijn pad waar ik steeds weer nieuwe en andere dingen van leerde.

In mijn opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener en mijn werk met kinderen en jongeren heb ik mezelf ontwikkeld als hulpverlener. Daarnaast heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld in de omgang met paarden en mij steeds meer verdiept in de bijzondere invloed die paarden op mensen kunnen hebben. Door het zelf werken met paarden en het begeleiden van mensen in het werken met paarden, ervaar ik hoe groot de invloed van de omgang met paarden op de persoonlijke ontwikkeling is. Daarom ben ik mijn kennis en ervaring met paarden en de kennis vanuit mijn opleiding en werkervaring gaan combineren. Om mezelf nog verder te scholen en te verdiepen heb ik de post HBO opleiding Paard en Hulpverlening gevolgd. Na mijn opleiding ben ik mij blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen. Door het ontstaan van inspirerende samenwerkingen heb ik mij nog verder kunnen ontwikkelen en heb ik weer nieuwe uitdagingen aan kunnen gaan.