Tarieven en praktische informatie

Tarieven en praktische informatie

Intake/kennismakingsgesprek: gratis

Evaluatie-/eindgesprek: 30 euro

Coaching- of hulpverleningsessie (duur 60 minuten): 60 euro
De standaardduur van een sessie is 60 minuten, mocht er langer tijd nodig zijn wordt dit naar rato in rekening gebracht.

Op verzoek kan uitgebreide verslaglegging plaatsvinden, de kosten hiervan zijn 5 euro per sessieverslag

De kosten van de Teamactiviteiten en deĀ Workshops zijn afhankelijk van het gekozen programma, de grootte van de groep en de lengte van de activiteit. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar de kosten en de mogelijkheden.

Sessies die minstens 24 uur van te voren af worden gezegd worden niet in rekening gebracht. Van sessies die later worden afgezegd wordt 50% in rekening gebracht. Sessies die binnen 2 uur voor aanvang van de sessie worden afgezegd of die niet worden afgezegd worden volledig in rekening gebracht.

Praktische informatie:

Horsequality is gevestigd op Het Zuid 37, een wit huisje met afgeplat dak. Als je vanaf Drachten komt aan de linkerkant van de weg. Er is parkeergelegenheid op de oprit. De voordeur is niet in gebruik, u kunt langs het huis door het hek naar de zijdeur lopen.

We hebben bij de paarden een groot stuk verharding, een ruime overkapping en een praktijkruimte. Hoewel we dus altijd droog kunnen staan werken we wel buiten, het is handig om hier rekening mee te houden qua kleding en schoeisel (dus gekleed naar de weersomstandigheden en kleding die vies mag worden). Bij de paarden dienen ten alle tijde dichte schoenen gedragen te worden, sandalen of slippers zijn niet geschikt.