Paarden moet(d) voor moeders

Paarden moet(d) voor moeders

Naar aanleiding van het enthousiasme over de Pony Power voor Kids cursus kreeg ik op het schoolplein half grappend de vraag of ik niet ook iets met de paarden voor de moeders kon organiseren. En eigenlijk vond ik dit een ontzettend goed idee, iedereen kan wel wat extra paardenkracht gebruiken en moeders al helemaal.

Het moederschap is soms best een uitdaging en in deze snelle tijd waarin we zoveel eisen aan onszelf stellen is het soms best lastig om als moeder in je basis te blijven. En als je als moeder uit balans bent zal dit ook zijn weerslag hebben op je gezin.

Tijdens ons programma Paarden moet(d) voor moeders gaan we bezig met in balans en in je kracht komen. Bepalen waar je (voor) staat en wat er voor jou echt toe doet, waar jouw kwaliteiten en grenzen liggen, terug naar de rust en de kern.

Het programma bestaat uit 4 workshops van 3 uur in kleine groepjes (maximaal 6 deelnemers).

Workshop 1 gaat over het in balans zijn; aarden, ervaren, voelen, zijn. Waar ligt jouw kracht als moeder en hoe kun je die optimaal benutten, wat brengt jou uit balans en wat helpt jou om weer in balans te komen?

Workshop 2 gaat over grenzen; waar liggen jouw grenzen en hoe ga je daarmee om?

Workshop 3 gaat over jouw kwaliteiten, waar liggen jouw kwaliteiten en hoe zorg je ervoor dat je die optimaal benut? Hoe zorg je dat je in jouw kwaliteit komt en blijft?

Workshop 4 gaat over jouw rust en kern, wat doet er voor jou echt toe en wat maakt jou tot jou.