De paarden

De paarden

 

Tristan is typisch een voorbeeld van ‘grote mond, klein hartje’. Zijn mooie persoonlijkheid en no-nonsens houding zorgen ervoor dat hij aan de ene kant heel lief en zorgzaam kan zijn en aan de andere kant heel direct duidelijk kan maken wat er speelt bij iemand. Tristan is gek op kinderen en erg lief voor ze. En hij is een goede en duidelijke leermeester.

Molly is klein maar krachtig. Ze is misschien klein van stuk, maar ze is groots qua persoonlijkheid. Haar innerlijke rust kan ze heel mooi overbrengen en delen. Maar als ze wat in haar hoofd heeft is ze daar niet zomaar meer van af te brengen! Ze is de ‘mama’ van de kudde, lief en zorgzaam, maar ook duidelijk in wat wel en niet gewenst is.

Tara is jong en erg contactgericht. Ze is bij ons geboren en opgegroeid met mensen om zich heen, ze is een echt mensenpaard en gek op aandacht. Ze is aanwezig en erg dichtbij zowel fysiek als qua energie. Tara kan enorm mooi contact maken, ze gaat echt een verbinding aan. Ze heeft een fijne energie, is open en betrokken.

Agodi is een paard met humor, een echte deugniet die altijd wel iets nieuws weet te verzinnen. Hij onderzoekt van alles, vooral grenzen. Agodi is erg slim en houdt ervan om uitgedaagd te worden en nieuwe dingen te leren. Hij is erg fanatiek en enthousiast.

Flynn is een charmante clown, met zijn vrolijke persoonlijkheid en schattige uiterlijk verovert hij meteen je hart. Hij zoekt naar aansluiting en samenwerking, maar is soms nog wel wat afwachtend en onzeker. Hij doet graag zijn best voor je, heeft een grote will to please en is altijd bereid om uit te vinden wat je van hem verwacht.

Hanneke is de kleinste pony in onze kudde. Zowel qua uiterlijk als qua persoonlijkheid is ze een echt prinsesje. Ze weet erg goed wat ze wel en niet wil en laat dit duidelijk zien. Ze blijft hierbij wel altijd vriendelijk en eerlijk.
Hanneke is een vrolijke en mensgerichte pony. Ze is heel enthousiast en iedereen wordt blij van haar. Hoe meer aandacht hoe gezelliger Hanneke het vindt.