De paarden

De paarden

 

Tristan is typisch een voorbeeld van ‘grote mond, klein hartje’. Zijn mooie persoonlijkheid en no-nonsens houding zorgen ervoor dat hij aan de ene kant heel lief en zorgzaam kan zijn en aan de andere kant heel direct duidelijk kan maken wat er speelt bij iemand. Tristan is gek op kinderen en erg lief voor ze. En hij is een goede en duidelijke leermeester.

Tara is jong en erg contactgericht. Ze is bij ons geboren en opgegroeid met mensen om zich heen, ze is een echt mensenpaard en gek op aandacht. Ze is aanwezig en erg dichtbij zowel fysiek als qua energie. Tara kan enorm mooi contact maken, ze gaat echt een verbinding aan. Ze heeft een fijne energie, is open en betrokken.

Agodi is een paard met humor, een echte deugniet die altijd wel iets nieuws weet te verzinnen. Hij onderzoekt van alles, vooral grenzen. Agodi is erg slim en houdt ervan om uitgedaagd te worden en nieuwe dingen te leren. Hij is erg fanatiek en enthousiast.

Naski is een verbinder, hij brengt rust en harmonie. Hij is gevoelig en wil het graag goed doen. Naski maakt graag contact en is hier vriendelijk, open en eerlijk in. Vanuit het contact en de verbinding werkt hij graag met wederzijds respect met je samen.