De paarden

De paarden

 

Tristan is typisch een voorbeeld van ‘grote mond, klein hartje’. Zijn mooie persoonlijkheid en no-nonsens houding zorgen ervoor dat hij aan de ene kant heel lief en zorgzaam kan zijn en aan de andere kant heel direct duidelijk kan maken wat er speelt bij iemand. Tristan is gek op kinderen en erg lief voor ze. En hij is een goede en duidelijke leermeester.

Tara is jong en erg contactgericht. Ze is bij ons geboren en opgegroeid met mensen om zich heen, ze is een echt mensenpaard en gek op aandacht. Ze is aanwezig en erg dichtbij zowel fysiek als qua energie. Tara kan enorm mooi contact maken, ze gaat echt een verbinding aan. Ze heeft een fijne energie, is open en betrokken.

Agodi is een paard met humor, een echte deugniet die altijd wel iets nieuws weet te verzinnen. Hij onderzoekt van alles, vooral grenzen. Agodi is erg slim en houdt ervan om uitgedaagd te worden en nieuwe dingen te leren. Hij is erg fanatiek en enthousiast.

Naski is een verbinder, hij brengt rust en harmonie. Hij is gevoelig en wil het graag goed doen. Naski maakt graag contact en is hier vriendelijk, open en eerlijk in. Vanuit het contact en de verbinding werkt hij graag met wederzijds respect met je samen.

Sterra is een bijzonder paardje dat op een bijzondere manier op mijn pad kwam. Ze brengt met haar vrouwelijke energie balans en kan je in je kern raken, echt contact met haar voelt als een cadeautje. Nooit op de voorgrond maar altijd aanwezig waar en hoe dat nodig is. Lief en mild of eigenwijs en duidelijk, Sterra weet altijd precies wat het beste past!

Skyla is open, krachtig en trouw. Ze wil graag leren en in contact zijn.
Ze laat zich niet uit het veld slaan of zomaar van haar plek zetten. Net als het element waar ze naar vernoemd is zorgt ze voor verbinding, maar wel pas als jij zelf ook in verbinding met jezelf en je gevoel kunt zijn. Als Skyla die verbinding voelt, is ze graag in de buurt en positief en nieuwsgierig betrokken bij wat er gebeurt.